ΣΠΟΡ

Τέννις: Κατέρρευσε από τον καύσωνα ο Παγδατής (vid)

Τέννις: Κατέρρευσε από τον καύσωνα ο Παγδατής (vid)
Κατέρρευσε από τη ζέστη στην Τουρκία ο Μάρκος Παγδατής Facebook/Marcos Pagdatis

Ο καύσωνας που πλήττει και τη γειτονική Τουρκία υποχρέωσε τον Κύπριο πρωταθλητή του τέννις Μάρκο Παγδατή να εγκαταλείψει από διεθνές τουρνουά στην Αττάλεια. Ο Παγδατής λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα από θερμοπληξία.

Ο 32χρονος πρωταθλητής είχε καταφέρει να προκριθεί στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά στην Τουρκική πόλη. Ήταν η καλύτερη εφετινή του παρουσία στα τουρνουά, λίγο πριν ριχθεί στην μάχη του Wimbledon. Όμως η ζέστη αποδείχθηκε ανυπέρβλητος αντίπαλος για το Μάρκο Παγδατή.

Με τη θερμοκρασία πάνω από τους 40 βαθμούς, ο Παγδατής έπεσε στο γρασίδι στα μέσα του 3ου σετ, σε μια προσπάθεια του να βγάλει άμυνα, στον ημιτελικό με το Γιαπωνέζο Γιουνίτσι Σουγκίτα που ήταν στο 1-1 σετ. Από τη ζέστη ο Κύπριος πρωταθλητής δεν είχε δυνάμεις να σηκωθεί και να συνεχίσει τον αγώνα.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με βρεγμένες πετσέτες και πάγο στο κεφάλι του, αλλά η θερμοπληξία τον ανάγκασε να εγκαταλείψει και το Γιαπωνέζο αντίπαλό του να περάσει στον τελικό.

Πλέον απομένει να δούμε εάν το "επεισόδιο" θα τον επηρρεάσει στην απόδοσή του στα κορτ του Wimbledon, όπου ξεκινά με εύκολο αντίπαλο στον α γύρο. Αντίπαλος του Παγδατή θα είναι ο Άγγλος Τζέιμς Γουόρντ, που ήρθε από τα προκριματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ