ΣΠΟΡ

Σήριαλ Λίονελ Μέσι στην Μπαρτσελόνα με εμπλοκή της Μάντσεστερ Σίτυ!

Σήριαλ Λίονελ Μέσι στην Μπαρτσελόνα με εμπλοκή της Μάντσεστερ Σίτυ!
Δημοσιεύματα φέρουν την Μάντσεστερ Σίτυ έτοιμη να "κλέψει" το Λίονελ Μέσι REUTERS / JUAN MEDINA

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του Λίονελ Μέσι είναι το νούμερο 1 στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κυκλοφορεί η φήμη ότι η Μάντσεστερ Σίτυ ετοιμάζεται να καλύψει τη ρήτρα του Αργεντινού ύψους 300 εκατ. € και να πραγματοποιήσει την κορυφαία μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο πονοκέφαλος από το σήριαλ Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα με την μετακόμισή του στην Παρί σεν Ζερμέν και το σήριαλ Μέσι και Μάντσεστερ Σίτυ αναζοπυρώθηκε ξαφνικά. Ο Αργεντινός παίκτης εδώ και κάποιες ώρες ακολουθεί το λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτυ στο Instagram και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αγγλική ομάδα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

2017 07 13T100140Z 1650945567 RC1D1C9B8EF0 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN FCB RAKUTEN


(Σενάρια φυγής και του Μέσι μετά το Νεϊμάρ από το Καμπ Νόου - Πηγή: REUTERS / KIM KYUNG-HOON)

Σύμφωνα με αυτά, ο Μέσι δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο συμβόλαιο, που έχει ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα και η Μάνστεστερ Σίτυ θα καταβάλει τα 300 εκατομμύρια της ρήτρας του παίκτη στο επόμενο 10ήμερο και θα τον αποκτήσει.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι αληθινές οι φήμες, και αν έχει παίξει ρόλο η εικόνα της Μπαρτσελόνα στους δύο τελικούς του Ισπανικού Super Cup, που έχασε πολύ εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σίτυ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο βασικός μνηστήρας πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

18343060


(Το όνομα του Μέσι είναι στην κορυφή των trends του Διαδικτύου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TONI ALBIR)

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και βέβαια ο Νεϊμάρ θα παραμείνει για λίγες μόνον ημέρες η ακριβότερη μετεγγραφή του κόσμου. Προσθέστε και μία τελευταία παράμετρο: οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτυ είναι από το Αμπού Ντάμπι και θα ήθελαν μια "ηχηρή" απάντηση στην κίνηση Αλ Κελαΐφι (ιδιοκτήτη της Παρί) και Κατάρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ