ΣΠΟΡ

Hall of Fame: Ήρθε η ώρα του Νίκου Γκάλη

Hall of Fame: Ήρθε η ώρα του Νίκου Γκάλη
Η μεγαλύτερη τιμή για το Νίκο Γκάλη η είσοδός του στο Hall of Fame ΑΠΕ ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ PIXEL

Το διήμερο εκδηλώσεων για την τάξη του 2017 στο Hall of Fame του μπάσκετ ξεκίνησαν στο Σπρίνγκφιλντ. Ο Νίκος Γκάλης πήρε το "πορτοκαλί σακάκι" των υποψηφίων και σε λίγες ώρες θα γίνει και επίσημα μέλος της κορυφαίας λίστας αθλητών του μπάσκετ στον κόσμο.

Στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame θα κορυφωθούν σε λίγες ώρες οι εκδηλώσεις για την είσοδο των μελών στην τάξη του 2017. Συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης, φορώντας το πορτοκαλί σακάκι, είπε λίγα λόγια στην επίσημη παρουσίαση των νέων μελών της ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ.

3954859


(Το Σπρίνγκφιλντ θα φιλοξενήσει την εκδήλωσει για την τάξη του 2017 του Hall of Fame - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LARRY W. SMITH)

https://www.instagram.com/p/p

"Είμαι χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την Ελλάδα" είπε ο "γκάνγκστερ" του Ελληνικού μπάσκετ. Δίπλα σε έναν από τους καλύτερους NBAers, τον Τρέισι Μακ Γκρέιντι, στον προπονητή του Πανεπιστημίου του Kansas Bill Self, τη Rebecca Lobo (μία από τις κορυφαίες μπασκετμπολίστριες όλων των εποχών), την προπονήτρια Muffet McGraw, τoν coach Λυκείων Robert Hughes, τoν πρώην παίκτη και ιδιοκτήτη των Harlem Globetrotters Mannie Jackson, τoν Tom Jernstedt (ο άνθρωπος που δημιούργησε τα Final 4 του NCAA), τον Jerry Krause (ο άνθρωπος που έφτιαξε τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν) και τoν George McGinnis (θρύλος του ABA και πρώην παίκτης του ΝΒΑ.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Μπομπ Μάκαντου είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το Νίκο Γκάλη στους προσκεκλημένους και το κοινό που θα παρακολουθήσει την τελετή της απονομής του δαχτυλιδιού του Hall of Fame και θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (01.30-03.30) στο Σπρίνγκφιλντ.

https://www.instagram.com/p/p

Το πανεπιστήμιο του Σίτον Χολ, στο οποίο φοίτησε ο Νίκος Γκάλης, ετοίμασε ένα ακόμη αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα, για να μάθουν και οι Αμερικανοί, ποιος είναι ο μόλις 6ος μη Αμερικανός, που δεν έχει αγωνιστεί στο NBA, αλλά θα μεπι στο Hall of Fame.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ