ΟΔΔΗΧ: Την Δευτέρα 14/11 ανοίγει το βιβλίο προσφορών για το δεκαετές ομόλογο
Έκτακτη δημοπρασία για την επανέκδοση Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, σταθερού επιτοκίου 1,75%, λήξης 18 Ιουνίου 2032, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της επανέκδοσης ομολόγων σε άυλη μορφή, ISIN GR0124038721 είναι η παροχή επιπλέον ρευστότητας στη συγκεκριμένη ομολογιακή έκδοση.
Το ποσό που θα δημοπρατηθεί θα είναι έως 200 εκατ. ευρώ και η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 (Τ+5). Στη δημοπρασία θα συμμετάσχουν μόνον Βασικοί Διαπραγματευτές (Β.Δ.) με υποβολή, μέσω της ΗΔΑΤ, αποκλειστικά μέχρι 5 ανταγωνιστικών προσφορών έκαστος, που θα πρέπει να υποβληθούν έως τη 12:00 μεσημβρινή (μ.μ.), τοπική ώρα, της 14ης Νοεμβρίου 2022 και οι οποίες ικανοποιούνται, μέχρι του ύψους του δημοπρατούμενου ποσού, στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut off τιμή).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Reuters: H Ελλάδα θα δανειστεί έως 8 δισ. ευρώ από τις αγορές ομολόγων το 2023
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15
Ο «βρικόλακας» του Νιου Φόρεστ - Οι περίεργες τελετουργίες και τα νεκρά ζώα σε εκκλησίες
23:03
Copernicus: Πάνω από 7.000 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά της Αιγιαλείας
22:51