Financial Times: Πιέσεις για εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS
Η Ελβετία ετοιμάζεται να καταφύγει σε έκτακτα μέτρα για να επιταχύνει την εξαγορά της Credit Suisse Group AG από την UBS AG, υποστηρίζει η έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη δύο πηγές που έχουν γνώση των εξελίξεων.
Λίγο νωρίτερα, η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung ανέφερε στον ιστότοπό της ότι η ελβετική κυβέρνηση συνεδρίασε εκτάκτως απόψε Σάββατο, με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την Credit Suisse.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η UBS, η Credit Suisse και η ελβετική ρυθμιστική αρχή τραπεζών Finma βιάζονται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία συγχώνευσης ακόμη και απόψε το βράδυ.
Το πρακτορείο Bloomberg News μετέδωσε ότι στις διαπραγματεύσεις έχουν αναμιχθεί και οι αμερικανικές αρχές που συνεργάζονται με τις αντίστοιχες ελβετικές προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς» τις καταγγελίες των πρώην υπαλλήλων του
09:55
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29