ΕΤΕ: Βγαίνει στις αγορές με έκδοση ομολόγου Tier II
Ανανεώθηκε:
Στις αγορές «βγαίνει» αύριο, Τρίτη 26/9, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας με την έκδοση ομολόγου «Tier II», έχοντας δώσει εντολή στις Barclays, Citi, Goldman Sachs Bank Europe SE, Morgan Stanley, Nomura και Societe Generale, ως Joint Bookrunners για την ανάληψη της έκδοσης.
To ομόλογο θα είναι διάρκειας 10,25 ετών, χωρίς δυνατότητα ανάκλησης πριν το πέρας των πρώτων 5,25 ετών, θα έχει στόχο την άντληση 400 – 500 εκατ. ευρώ και αναμένεται να αξιολογηθεί με Ba3 από τη Moody’s.
Η έκδοση του Tier 2 10.25NC5.25 τίτλου θα ακολουθήσει στο κοντινό μέλλον, ανάλογα με τις συνθήκες στην αγορά.
Να σημειωθεί πως για την ΕΤΕ ο στόχος για τον δείκτη ΜREL για το 2025 είναι στο 27%, με 22,5% να είναι τα τρέχοντα επίπεδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΓΟΡΕΣ
Optima bank: Η πρώτη τραπεζική «επιστροφή» στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά από 17 χρόνια
ΧΡΗΜΑ
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00
ΧΡΗΜΑ
Μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
02:00
ΧΡΗΜΑ
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
ΧΡΗΜΑ
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30
ΚΟΣΜΟΣ