XA: Πέρασε τις 1.330 μονάδες με άλμα 1,44%
Άνοδο 1,44% πάνω από τις 1.330 μονάδες κατέγραψε σήμερα ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και τζίρο 107,66 εκατ. ευρώ, στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραπεζικός δείκτης ακολούθησε την ανοδική τάση και ολοικλήρωσε τη συνεδρίαση με κέρδη στο 1,59%. Παράλληλα, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης (Large Cap) έκλεισε με κέρδη 1,56% και ενισχυμένος κατά 1,03% έκλεισε ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης (Mid Cap).
Παρά τις πρωινές πιέσεις, το ΧΑ κράτησε αντιστάσεις, ενώ σε θετικό πεδίο επέστρεψαν τελικά και οι ευρωπαϊκές αγορές, τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Η σημερινή πορεία του ΓΔΤ δείχνουν τη διάθεση των επενδυτών να καλύψουν το έδαφος μέχρι το «ορόσημο» των 1.345 μονάδων, το οποίο είναι και το υχηλό δεκαετίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Evergrande NEV: Αναστάλθηκαν οι διαπραγματεύσεις της μετοχής στο χρηματιστήριο
Ανοίγει ο δρόμος για την εισαγωγή του «Ελ.Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο
Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη: «Να σταματήσει την προσπάθεια εξαπάτησης και διαίρεσης των αγροτών»
16:25
Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ επισκέπτονται τη Δανία, καθώς αυξάνεται η πίεση του Τραμπ στη Γροιλανδία
16:16
ΕΛΑΣ: Προϊόν AI οι φωτογραφίες με τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Νέα Ιωνία - Ανακριβή τα δημοσιεύματα
16:14
Διακοπή κυκλοφορίας στη ΛΕΑ και την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω ατυχήματος
16:05