Intrakat: Ένταξη στους δείκτες MSCI και FTSE Russel - Επόμενος στόχος ο FTSE 25
Ιδιαίτερα θετική ήταν εβδομάδα που πέρασε για την Intrakat και την μετοχή της, καθώς τρία ξένα funds με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, μπήκαν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στις 13/2 και στη συνέχεια οι διαχειριστές των διεθνών δεικτών αξιολόγησης MSCI και FTSE Russel ανακοίνωσαν την ένταξη της εταιρείας στους δείκτες αυτούς.
Στον μεν πρώτο η Intrakat μπήκε για πρώτη φορά στην κατηγορία Small Cap, ενώ στον δεύτερο ανακοίνωσαν αναβάθμιση της Intrakat στην κατηγορία Mid Cap. Σύμφωνα επίσης με αναλυτές ο επόμενος στόχος για την Intrakat θα είναι η ένταξη στον δείκτη FTSE 25 του ΧΑΑ.
Οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν την ισχυρή στήριξη της επενδυτικής κοινότητας στη διοίκηση του Αλέξανδρου Εξάρχου, αλλά και τις προοπτικές του Ομίλου.
Ενάμιση χρόνο μετά την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών από τους Α. Εξάρχου, Δ. Μπάκο και Γ. Καϋμενάκη, ο Όμιλος Intrakat σημειώνει υψηλό ιστορικό ανεκτέλεστου έργων ύψους άνω των 5 δισ. ευρώ, ενώ η μετοχή έχει καταγράψει ράλι με την κεφαλαιοποίηση του ομίλου να ξεπερνά σήμερα τα 800 εκατ. ευρώ (όταν το 2022 ήταν 234 εκατ. ευρώ), και κέρδη 190% στο 12μηνο και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης ιδιαίτερα ισχυρές.
Instant Win: Μοναδική εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:57
Για «αχάριστους συμμάχους» μιλούν οι ΗΠΑ και προειδοποιούν το Ιράν με σκληρές επιθέσεις - Η Τεχεράνη κλιμακώνει τα αντίποινα σε Κόλπο και Ισραήλ
14:56
Η επιστροφή του Τομ Χόλαντ στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» (vid)
14:54
Χέγκσεθ: «Ο κόσμος πρέπει να ευχαριστεί τον Τραμπ - Θέλουμε να καταστρέψουμε τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν »
14:42