ΟΔΔΗΧ: Υπερκάλυψη κατά 1,97 για τα εξάμηνα έντοκα γραμμάτια - Στο 3,44% η απόδοση
Με υπερκάλυψη κατά 1,97 φορές και απόδοση που διαμορφώθηκε στο 3,44% διενεργήθηκε η δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Ειδικότερα, ο Οργανισμός διενήργησε σήμερα δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 3,44%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 984 εκατομμυρίων Ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,97 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων Ευρώ.
Δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.
Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας θα ξεκινήσει να περιορίζει τις τεράστιες αγορές ομολόγων
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57