Το Δημόσιο άντλησε 600 εκατ. ευρώ - Στο 2,61% η απόδοση
Στο 2,61% διαμορφώθηκε η απόδοση των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους 500 εκατ. ευρώ.
Στην δημοπρασία που διενήργησε σήμερα Δευτέρα 23/12ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 841 εκατομμυρίων Ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,68 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2024.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΓΟΡΕΣ
Bloomberg: Για πρώτη φορά οι αποδόσεις των γαλλικών ομολόγων είναι υψηλότερες από τα ελληνικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα: Από ποιους θα τα «ακούσουν» οι πολιτικοί αρχηγοί
18:48
ΚΟΣΜΟΣ
«Ριφιφί» 30 εκατ. σε γερμανική τράπεζα: Άδειασαν εκατοντάδες θυρίδες, αποζημίωση ζητούν οι πελάτες (vid)
18:42
ΧΡΗΜΑ
«ΜΑΧΗ» ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο «Σούπερ Μάρκετ»: Τα 10 ευρήματα της Καπα Research για το 2025
18:36
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
CrediaBank: Μεταβιβάζει τα ΑΤΜ στη Euronet
18:25
ΕΛΛΑΔΑ