«Τρελή» κούρσα για το πετρέλαιο: «Βλέπει» τα 110 δολάρια - Ανησυχίες για νέες αυξήσεις στα καύσιμα
Μία «ανάσα» από τα 110 δολάρια το βαρέλι βρίσκονται ξανά οι τιμές του πετρελαίου στις πρωινές χρηματιστηριακές συναλλαγές της Τρίτης (28/04), στον απόηχο του νέου διπλωματικού αδιεξόδου ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου.
Οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των δύο πλευρών, ενώ οι όποιες προσπάθειες για επανεκκίνηση των συνομιλιών έχουν μέχρι στιγμής πέσει στο κενό.
Στο ταμπλό, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού πετρελαίου Brent κινούνται στα 109 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το αργό αμερικανικού τύπου WTI πάνω από τα 97 δολάρια το βαρέλι, προσεγγίζοντας τα 100 δολάρια.
Το νέο ράλι εντείνει τις ανησυχίες για νέο κύκλο αυξήσεων στα καύσιμα, τη στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά «παλεύουν» με την παρατεταμένη ακρίβεια.
SPONSORED
Άγρια επίθεση με μαχαίρι στο Μπέλφαστ: Συνελήφθη 30χρονος - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα
21:40
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων το βράδυ της Τρίτης στην Αττική Όδο
21:31
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 35 εκατομμύρια ευρώ
21:31
Φωτιά σε βραχονησίδα έξω από τον Πειραιά: Την άναψαν βεγγαλικά, την πρόλαβε θερμικό drone
21:20