ΔΕΘ 2022: Άρωμα Αραβίας φέτος με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ανανεώθηκε:
Αρωμα Αραβίας θα αποπνέει φέτος η φετινή ΔΕΘ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας.
Συμμετέχοντας την Παρασκευή στο δεύτερο Digital Beach Summit, το οποίο διοργανώνει ο δήμος Πρέβεζας στην αμμώδη παραλία του Μονολιθίου, ο κ. Τζήκας τόνισε πως η φετινή ΔΕΘ θα έχει έντονο άρωμα Αραβίας, αλλά και πολλές εκπλήξεις, υπογραμμίζοντας την ισχυρή παρουσία που αναμένεται να έχουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη ΔΕΘ, αφού θα αποτελέσουν τη φετινή Τιμώμενη Χώρα.
Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, αναφέρθηκε και στην έκθεση τεχνολογίας Beyond, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά, με στόχο τόσο την προσέλκυση λαμπρών τεχνολογικών μυαλών, όσο και την καθιέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης ως μιας κοιτίδας τεχνολογίας.
Το φετινό μήνυμα της BEYOND είναι «Get Future Ready» και περισσότερες από 250 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ όλοι οι περυσινοί εκθέτες θα δώσουν και φέτος το «παρών».
Οι ΗΠΑ προχωρά στην επιβολή δασμών 25% στη Βραζιλία - Τι απάντησε ο Λούλα ντα Σίλβα
12:22
Στη ΜΕΘ η 7χρονη που έχασε τους γονείς της και την αδερφή της στο τροχαίο στην Χαλκιδική
12:11
Fraport Greece: 5,6 εκατ. επιβάτες τον Ιούνιο – Άνοδος 4,7% στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
12:10
Το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και τα μεγάλα δίκτυα στην ατζέντα του ΚΥΣΟΙΠ
12:09