Χριστόπουλος στο CNN Greece: To μεγάλο στοίχημα είναι η υλοποίηση των μεγάλων έργων
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία τριετία ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας έχει πάρει μια πρωτοφανή δυναμική τονίζει ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος.
Μιλώντας στο CNN Greece o κ. Χριστόπουλος τονίζει ότι έχουμε φτάσει ήδη τις 1.500 ψηφιακές υπηρεσίες, έναντι 500 στο παρελθόν, ενώ έχουν διασυνδεθεί περισσότερα από 430 συστήματα του δημοσίου.
Παράλληλα, τονίζει ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η υλοποίηση των μεγάλων έργων μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης. Επίσης, δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία των έργων και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, ενώ εξάρει την τεχνική βοήθεια που έχει λάβει η Ελλάδα, τόσο από την Κομισιόν όσο και από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του κ. Λεωνίδα Χριστόπουλου στο CNN Greece
Ξεκίνησε ο «πόλεμος» για την φοιτητική στέγη - Όλα όσα πρέπει να ξέρουν γονείς και φοιτητές
11:10
Ella Resorts: Michelin-starred chefs και signature εμπειρίες μάς ταξιδεύουν από Ρόδο έως Κέρκυρα
11:00
Σύρος: Έγινε η αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος- Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας της 41χρονης
10:59
Τραυματισμός 23χρονης Καναδής σε σκάφος ανοιχτά της Μήλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
10:51