ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σταϊκούρας: Την Τρίτη η υπογραφή για την κατανομή κοινωφελών χώρων Ελληνικού - Αγίου Κοσμά

Σταϊκούρας: Την Τρίτη η υπογραφή για την κατανομή κοινωφελών χώρων Ελληνικού - Αγίου Κοσμά
Με την απόφαση καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμου INTIME

Υπογράφεται αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, η απόφαση για την κατανομή των κοινωφελών χώρων και χώρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας που εμπίπτουν εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού- Αγίου Κοσμά από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Με την απόφαση καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, δηλαδή στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Στην ειδική εκδήλωση στο υπουργείο Οικονομικών για την υπογραφή της απόφασης, θα λάβουν μέρος οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Επίσης θα παραστούν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Lamda Development.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ