ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Προϋπολογισμός 74.400 ευρώ για σύμβαση Τεχνικού Συμβούλου

Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Προϋπολογισμός 74.400 ευρώ για σύμβαση Τεχνικού Συμβούλου
Σημειώνεται πως η πρόσκληση γίνεται με τη διαδικασία ανάθεσης σύμβασης μέσω Καταλόγου Προμηθευτών/Παρόχων Υπηρεσιών ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Πρόσκληση σε τρεις εταιρείες για τη δημιουργία, εντός έξι εβδομάδων, του Οδηγού της Δράσης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ενεργειακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων στον τριτογενή τομέα και στον τομέα του τουρισμού» απέστειλε το υπουργείο Ενέργειας. 

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που έλαβαν πρόσκληση ήταν οι: Καινοτόμα Επιχειρηματικά Δίκτυα Ανάπτυξης, Ευρωτέκ και Ευρωσύμβουλοι, οι οποίες θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους εντός έξι εβδομάδων, για να θεωρηθούν έγκυρες.

Οι ανωτέρω καλούνται για υποβολή προσφοράς, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 119 παρ. 2 του ν. 4412/2016 και με δεδομένο ότι διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο των υπό ανάθεση υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως η πρόσκληση γίνεται με τη διαδικασία ανάθεσης σύμβασης μέσω Καταλόγου Προμηθευτών/Παρόχων Υπηρεσιών του άρθρου 119 Ν. 4412/2016 και έχει προϋπολογισμό 60.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντα ΦΠΑ (24%), δηλαδή συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της χαμηλότερης τιμής.

Στον οδηγό θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι γενικές προϋποθέσεις ένταξης, ο Φορέας Υλοποίησης, οι κατηγορίες ενισχύσεων, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσά και τα ποσοστά ενίσχυσης, η ένταση ενίσχυσης, τα μέγιστα όρια προϋπολογισμού ανά κατηγορία ενισχύσεων, η χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου, τα κριτήρια επιλεξιμότητας ή αποκλεισμού των δικαιούχων κλπ.

Δείτε εδώ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και όλες τις προϋποθέσεις:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής υποστήριξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ