Στο Παρίσι αύριο Δευτέρα ο Χρήστος Σταϊκούρας
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών της Γαλλίας κ. Bruno Le Maire, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) κ. Mathias Cormann και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, καθώς και να συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται μεθαύριο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον κ. Cormann στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard. Το απόγευμα, ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Le Maire.
Μεθαύριο ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».
Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο Υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας κ. Olivier Becht.
Σουηδία: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για την επίθεση με σπαθί σε σχολείο με θύμα 17χρονη μαθήτρια
21:04
Νέο mega κοίτασμα φυσικού αερίου ανακοίνωσε πως ανακάλυψε το Ιράν
20:52
«Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»: Οδηγός λεωφορείου απείλησε ηλικιωμένο επιβάτη
20:40
Τα 5 «όπλα» του Στεγαστικού: Πώς θα ανοίξουν περισσότερες κατοικίες - Τι ισχύει με τα κατασχεμένα
20:28