ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κακοκαιρία: Τι ισχύει για delivery - courier τη Δευτέρα (06/02)

Κακοκαιρία: Τι ισχύει για delivery - courier τη Δευτέρα (06/02)
Προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική. ΙΝΤΙΜΕ

Απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023, στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήναςη μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, εξαιτίας της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων.

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται στη βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασία του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κυρίως στις παρακάτω περιοχές: Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Γέρακα, Παλλήνη, Σπάτα, Κορωπι και Μαρκόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως τα εμπορικά καταστήματα στις παραπάνω περιοχές θα παραμείνουν κλειστά ενώ έως τις 18.00 θα μπορούν να λειτουργούν τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ