ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πώς θα αναπτυχθούν τα διαμερίσματα στο «νέο Μινιόν»

Πώς θα αναπτυχθούν τα διαμερίσματα στο «νέο Μινιόν»
Περίπου 40 διαμερίσματα θα κατασκευαστούν στη γωνία του κτηρίου από τον πρώτο έως τον τελευταίο όροφο, σύμφωνα με όσα επισημαίνει στο CNN Greece o κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Dimand Real Estate. https://www.mdarquitectos.com

Ένα κτήριο μεικτών χρήσεων, το οποίο θα διαθέτει εμπορικά καταστήματα, γραφεία αλλά και διαμερίσματα θα είναι μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του, το ακίνητο που στέγαζε άλλοτε το ιστορικό πολυκατάστημα Μινιόν.

Οι εργασίες και στο εσωτερικό του ακινήτου που απέκτησε η Dimand πριν από περίπου 15 μήνες, έχουν ξεκινήσει με τον ορίζοντα ολοκλήρωσης των 3/4 περίπου και κυρίως το κομμάτι που αφορά στα εμπορικά καταστήματα να προσδιορίζεται το πρώτο τρίμηνο του 2024. Αντίθετα το οικιστικό κομμάτι αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο αργότερα.

Περίπου 40 διαμερίσματα

Όπως επισημαίνει ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Dimand Real Estate στο CNN Greece, συνολικά περίπου 40 διαμερίσματα θα κατασκευαστούν στη γωνία του κτηρίου και θα αναπτυχθούν κάθετα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο όροφο.

Πρόκειται για διαμερίσματα που θα διατεθούν προς πώλησή, είτε επιπλωμένα, είτε όχι – καθώς θα δίνονται τρεις επιλογές στους αγοραστές- και θα απευθύνονται σε μόνιμους κατοίκους της πόλης.

Οι επιφάνειες τους θα διαμορφωθούν οριστικά έπειτα από σχεδιασμό που θα προκύψει με βάση έρευνας των αναγκών της αγοράς, όπως επισημαίνει ο κ. Ανδριόπουλος, κυρίως όμως αναμένεται να είναι διαμερίσματα 65 τμ. και 85 τμ.

Οι τιμές στις οποίες θα διατεθούν δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Dimand θα κυμαίνονται στις μέσες τιμές της αγοράς, δεν θα είναι δηλαδή ούτε αντίστοιχες των πολύ ακριβών περιοχών της Αθήνας, ούτε των πιο οικονομικών.

Το οικιστικό κομμάτι αναμένεται να καταλάβει συνολικά περίπου 4.500 τ.μ του ακινήτου ενώ το πλάνο προβλέπει αντίστοιχα, περί τα 6.500 τμ. για εμπορικά καταστήματα τα οποία θα αναπτυχθούν στο χαμηλότερο τμήματα του κτηρίου, άλλα 6.500 τ.μ για γραφεία και χώρους εστίασης που θα καταλαμβάνουν περί τα 1.000 τ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ