ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 204.750 ευρώ σε επιχειρήσεις στην Κεντρική Μακεδονία για προϊόντα-μαϊμού
Ανανεώθηκε:
Πρόστιμα συνολικού ύψους 204.750 ευρώ επιβλήθηκαν από τη ΔΙ.Μ.Ε.Α. σε επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 47.124 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.
Τους παραπάνω ελέγχους, σε επιχειρήσεις επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης, πρατήρια καυσίμων και σούπερ μάρκετ πραγματοποίησαν ελεγκτές της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων το τριήμερο 22-24/2/2023 σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση αντίστοιχοι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.
ΚΟΣΜΟΣ
Αντιδράσεις από Πολωνία και Γερμανία για το ουγγρικό «μπλόκο» στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας
12:06
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών μετά το ναυάγιο
12:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ: Το προφίλ του «Ελ Μέντσο», το καρτέλ και το δίκτυο των καταδικασμένων συγγενών: Χάος στο Μεξικό με 250 μπλόκα και εμπρησμούς
11:50
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικος με συμπτώματα μέθης – Συνελήφθη ο πατέρας του
11:42
ΕΛΛΑΔΑ