Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Η τεχνολογία αλλάζει ριζικά το λιανικό εμπόριο
Ανανεώθηκε:
Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, με μία ενότητα αφιερωμένη στο μέλλον του retail και του διαδικτυακού εμπορίου.
Η τεχνολογική εξέλιξη δίνει απεριόριστες δυνατότητες σε εταιρείες, εμπόρους και καταναλωτές και μεταμορφώνει το λιανικό εμπόριο σε μία προσωπική υπόθεση για κάθε καταναλωτή.
Πως θα ψωνίζουμε στο μέλλον; Πως μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ φυσικών και ψηφιακών καναλιών εμπορίου; Ποιά εργαλεία μπορούν να χρησιμεύσουν σε επιχειρήσεις και καταναλωτές ώστε να βελτιώσουν την αγοραστική εμπειρία;
Τις απαντήσεις θα δώσουν σημαίνοντα στελέχη της αγοράς που εκπροσωπούν κολοσσούς του κλάδου του retail, όπως η Dixons (Κωτσόβολος), Fourlis, Metro, Visa, υψηλόβαθμα στελέχη όλων των εταιρειών επιχειρηματικών συμβούλων όπως η Boston Consulting Group ,η ΕΥ και η Deloitte καθώς και εκπρόσωποι ερευνητικών οικονομικών φορέων όπως το ΙΟΒΕ και διεθνείς ομιλητές.
Η παρακολούθηση του Φόρουμ online είναι ελεύθερη με εγγραφή εδώ
Νέο ρεκόρ Γκίνες: Το σπίτι του «Home Alone» γίνεται το μεγαλύτερο τζίντζερμπρεντ στον κόσμο (pics&vid)
14:57
Γεραπετρίτης: «Δεν έχω ηγετικές φιλοδοξίες» - Έχουν αποφευχθεί οι αιτίες πολέμου με την Τουρκία
14:50
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και προϋπολογισμό 18,5 εκατ. ευρώ
14:43
Λίγα λεπτά μετά την επίθεση πέθαναν οι Ρομπ και Μισέλ Ράινερ: Δέχθηκαν πολλαπλές μαχαιριές
14:40