Κικίλιας: Αύξηση 54,7% το πρώτο 4μηνο στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ανανεώθηκε:
Τους 2,14 εκατομμύρια επιβάτες, αυξημένη κατά 29,8% σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2022, καταγράφηκε στην επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου 2023 η διεθνής επιβατική κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος» αυξήθηκε κατά 54,7% σε σχέση με το 2022 και 3,4% συγκριτικά με το 2019.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε, με ανάρτησή του στο Twitter, o υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας: «Ακόμα πιο ψηλά ο ελληνικός τουρισμός: "Ελ. Βενιζέλος": 2,14 εκατ. επιβάτες τον Απρίλιο. Σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2022 αύξηση κατά 29,8%. Την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου 2023, η διεθνής επιβατική κίνηση αυξήθηκε κατά 54,7% vs. 2022 και 3,4% vs, 2019».
Το tweet του υπουργού Τουρισμού:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: O ελληνικός τουρισμός έχει τη μεγαλύτερη ανάκαμψη σε όλη την Ευρώπη
Κικίλιας: Η ΝΔ διαθέτει ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ
SPONSORED
Μηχανισμό διαχείρισης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ φέρνει το Ιράν
15:12
Κικίλιας στο Συνέδριο ΝΔ: «Η ταυτότητά μας δεν μπορεί να αλλοιωθεί από κανέναν»
15:11
Κεραμέως στο συνέδριο ΝΔ: «Καταφέραμε να ρίξουμε την ανεργία στο χαμηλότερο των τελευταίων 18 ετών»
15:01
Bloomberg: Η Τουρκία σχεδιάζει αγωγό καυσίμων ενός δισ. για εφοδιασμό συμμάχων του ΝΑΤΟ
15:00