ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ξεκίνησαν οι δημοπρασίες παραχώρησης για τις παραλίες - Αναλυτικά όλες οι τοποθεσίες

Ξεκίνησαν οι δημοπρασίες παραχώρησης για τις παραλίες - Αναλυτικά όλες οι τοποθεσίες
e-Auctions

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού για την τριετία 2023-2025.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε, εδώ και λίγες ημέρες, τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού για την τριετία 2023-2025.

Σημειώνεται πως η χρήση αυτών δεν είναι η ίδια για όλες τις παραλίες και είναι προκαθορισμένη. Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση οι δημοπρασίες αφορούν χρήση ή τοποθέτηση «ομπρελοκαθισμάτων» «ομπρέλες - ξαπλώστρες», «τοποθέτηση καντίνας και ομπρελοκαθισμάτων», καθώς και «τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής» μεταξύ άλλων.

Με τις εν λόγω ηλεκτρονικές δημοπρασίες συνεχίζεται, για έκτη χρονιά, η επιτυχημένη προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή ενδιαφερομένων, η οποία θα συμβάλει στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων, καθώς και η διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών τα επόμενα χρόνια.

Δείτε εδώ όλες τις δημοπρασίες που έχουν αναρτηθεί στο e-auctions:

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες είναι διαθέσιμες στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eauctions.gsis.gr/.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ