ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής
Ξεκίνησαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου οι αιτήσεις για συμμετοχή σε δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής στην διεύθυνση της ΔΥΠΑ (κλικ εδώ) για τον μήνα Ιούλιο 2023.
Ειδικότερα, η καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία πραγματοποιείται από εξειδικευμένα στελέχη, με τις εξής θεματικές ενότητες:
- Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
- Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;
- Πώς να χρησιμοποιήσω τα μέσα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας;
- Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
- Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;
Στο κάθε εργαστήριο, διάρκειας δύο ωρών, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.
Η πλατφόρμα θα παραμένει ανοιχτή, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι/ ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.
Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο (εδώ).
Πώς τα 500 δισ. δολάρια για διόδια από τα Στενά του Ορμούζ θα άλλαζαν για πάντα τη μορφή της Μέσης Ανατολής
13:12
Η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν - Τι αποκάλυψε ο Βανς
13:07
ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2027: Σκέρτσος για μπλόκο στα Social Media ανηλίκων: Το επιχειρηματικό μοντέλο από τις πλατφόρμες λειτουργεί χωρίς όρια - Να δούμε και το ζήτημα των κυρώσεων
13:00
Πώς το Πακιστάν συνέβαλε στη διασφάλιση μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
13:00