Αξιολόγηση και στοχοθεσία αλλάζουν τα δεδομένα στο Δημόσιο
Σε πραγματικό χρόνο, μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, οι πολίτες θα μπορούν να αξιολογούν τις υπηρεσίες που τους παρέχονται από το Δημόσιο, για πρώτη φορά, ενώ οι προϊστάμενοι θα αξιολογούνται ανάλογα με την επίτευξη των στόχων που τίθενται.
Σύμφωνα με την υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ένα βήμα πιο κοντά στην εφαρμογή της «στοχοθεσίας» κάνει το υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που θα γίνουν στο Δημόσιο, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, σε συνολικά 1.400 φορείς.
«Η στοχοθεσία είναι αναπόσταστο κομμάτι της αξιολόγισης, η οποία θα γίνεται με αντικειμενικό τρόπο» δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Όπως σημειώθηκε, οι προϊστάμενοι θα είναι υπεύθυνοι να καθορίσουν και να «τρέξουν» τους στόχους για τους οποίους θα αξιολογούνται, θα βαθμολογούνται και θα επιβραβεύονται με μπόνους παραγωγικότητας.
Και επίσημα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης - Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
09:45
Λασίθι: Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου από συμμαθητές του - Ανήλικος τραβούσε βίντεο - Οκτώ συλλήψεις
09:37
Καρέ-καρέ η άφιξη του Μάρκο Ρούμπιο στο υπουργείο Εξωτερικών - Η θερμή χειραψία με Γεραπετρίτη
09:26
Η μεγαλύτερη απειλή από την ΑΙ ονομάζεται «αποδυνάμωση» και ειδικοί θεωρούν ότι έχει ήδη ξεκινήσει
09:24