Χρηματοδότηση άνω των 220.000 ευρώ για έργα σε τρεις λιμενικές υποδομές της Θάσου
Πράσινο φως έλαβαν τρία έργα υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 220.000 ευρώ, στη Θάσο, καθώς εγκρίθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η χρηματοδότηση για την ένταξη των πράξεων.
Συγκεκριμένα, τα έργα που εγκρίθηκαν είναι τα εξής:
1. "Εκβάθυνση χώρου προσγειάλωσης Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων στο λιμάνι Πρίνου Θάσου", προϋπολογισμού 142.470,55 ευρώ (ΑΔΑ: 9ΚΘΗ4653ΠΩ-1ΘΑ).
Το οποίο αφορά στην εκβάθυνση και στις δύο λιμενολεκάνες (ανατολική και δυτική) του λιμένα, σε ομοιόμορφο βάθος έως 6.00 μ. υπό την επιφάνεια της θάλασσας.
2. "Αποκατάσταση λειτουργικών βαθών νέου λιμένα Θάσου", προϋπολογισμού 47.931,81 ευρώ (ΑΔΑ: ΨΝ554653ΠΩ-Ν6Γ).
Το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ομοιόμορφο βάθος έως 6.00 μ. υπό την επιφάνεια της θάλασσας.
3. "Ηλεκτροφωτισμός παλιού λιμανιού", προϋπολογισμού 36.164,96 ευρώ (ΑΔΑ: 6ΗΩΛ46453ΠΩ-ΝΦΙ)
Στο οποίο περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων του δικτύου φωτισμού του παραλιακού μετώπου του Λιμένα Θάσου με νέα φωτιστικά σώματα. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την καθαίρεση των παλαιών και την αντικατάσταση με τα νέα σώματα στην ίδια θέση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΒΕΠ: «Ιδανική γέφυρα» η Ελλάδα για την είσοδο ινδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη
Πότε πάει... διακοπές ο Δακτύλιος της Αθήνας - Ποιες περιοχές αφορά
02:00
Τα «όπλα» των ενοικιαστών όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου
01:00
Επίδομα γέννησης: Ποιοι δήμοι παρέχουν από 1.000 έως 15.000 ευρώ
00:30
Περισσότερα από 100 σπίτια καταστράφηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς στη Νορβηγία
23:59