e-Peitharxika: Διάκριση για την εφαρμογή παρακολήθησης των πειθαρχικών υποθέσεων
Ανανεώθηκε:
Το 2ο βραβείο για την εφαρμογή «e-Peitharxika», την ηλεκτρονική εφαρμογή για τη συστηματική παρακολούθηση των πειθαρχικών υποθέσεων (τόσο της πειθαρχικής διαδικασίας όσο και της πειθαρχικής προδικασίας), κατέκτησε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, στον ετήσιο διαγωνισμό βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης 2023 στην κατηγορία με τίτλο «Καλύτερη εφαρμοσμένη ιδέα».
Την της εφαρμογής υλοποίησε τεχνικά ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννης Βασιλείου με τη συνδρομή του αρμόδιου τομέα Ελέγχου Πειθαρχικών Διαδικασιών της Μονάδας Επιθεωρήσεων και Ελέγχων και της Γενικής Γραμματείας του Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του ΥΠΕΣ.
Ο Θεσμός των Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει ως σκοπό την απονομή βραβείων ψηφιακής διακυβέρνησης, σε φορείς του δημόσιου τομέα ή δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει ή εφαρμόσει, συλλογικά ή μεμονωμένα καινοτόμες και πρωτοπόρες εφαρμογές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της δημόσιας διοίκησης και τη βελτίωση του διοικητικού περιβάλλοντος στη χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα επόμενα «ψηφιακά» βήματα του e-ΕΦΚΑ
ΑKTOR: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ΑΠΕ με νέες εξαγορές
11:24
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ : Δίκη για τα Τέμπη: Τρίτη διακοπή της διαδικασίας, αποχωρούν οι συγγενείς - Οργή για την αίθουσα (liveblog)
11:23
Συνεχείς εντάσεις στη δίκη για τα Τέμπη - Μας αγνοείτε, φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
11:19
Στο αρχείο η δικογραφία για το Πόθεν Έσχες του Γιάννη Παναγόπουλου
11:18