Σκρέκας: Πάνω από 120.000 νέες επιχειρήσεις άνοιξαν την τελευταία πενταετία
«Περισσότερες από 120.000 νέες επιχειρήσεις έχουν ανοίξει την τελευταία πενταετία» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.
Ο κ. Σκρέκας μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», πρόσθεσε ότι «μόνο το 2022 άνοιξαν 24.000 νέες επιχειρήσεις» κι αυτό όπως είπε σημαίνει ότι μπορούμε «να πάμε καλύτερα τα επόμενα χρόνια».
Ο υπουργός σημείωσε ότι όλη η κυβέρνηση είναι στοχοπροσηλωμένη να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα, ώστε δια μέσου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αυξημένοι ρυθμοί ανάπτυξης, για πολλά χρόνια, και να προσεγγίσουμε τους ευρωπαικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑ
Συνάντηση Σκρέκα με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ - Στο επίκεντρο ακρίβεια και προσφορές
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τι συζήτησε ο Σκρέκας με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
ΧΡΗΜΑ
Δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς - Μέχρι πότε διαρκεί θα διαρκέσει
04:00
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις Μαρτίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή στους δικαιούχους - Όλες οι ημερομηνίες
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Ποιοι δικαιούνται τα 10 χιλιάδες ευρώ για να μετακομίσουν
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Αναλυτικά όλες οι αργίες για το 2026 - Τα επόμενα τριήμερα
01:00
ΧΡΗΜΑ