Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Η Ισμήνη Παπακυρίλλου αναλαμβάνει νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος
Τον διορισμό της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου Ισμήνη Παπακυρίλλου στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, ανακοινώνει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η κα Ισμήνη Παπακυρίλλου διορίζεται στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ε.Α.Τ. και αναλαμβάνει καθήκοντα από την 20η Φεβρουαρίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Ε.Α.Τ.), την οποία συνυπογράφουν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Ισμήνη Παπακυρίλλου διετέλεσε ανώτερο στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), με αρμοδιότητα τα χαρτοφυλάκια χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Έχει εργαστεί επί εννέα χρόνια στην Παγκόσμια Τράπεζα, στο σκέλος ιδιωτικών επενδύσεων (ΙFC), με αρμοδιότητα επενδύσεις σε Ευρώπη, Κεντρική Ασία και Αφρική, καθώς και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Kings, UCL και LSE του Λονδίνου και του ΜΙΤ στις ΗΠΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Το 68% των επιχειρήσεων στρέφεται σε νέες δραστηριότητες
Ιράν: Κλειστά παραμένουν τα Στενά του Ορμούζ μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης
23:24
Επανέρχονται κανονικά τα καθημερινά δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια
23:22
Αποζημιώσεις για τις ζημιές στις χώρες του Κόλπου ζητούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από το Ιράν
23:17
Τα «Οικολογικά Σχολεία» ύψωσαν πράσινη σημαία - Όταν η αειφορία γίνεται τρόπος ζωής (pics)
23:11