«Δεν έχει αλλάξει» η διαδικασία ελέγχου των φορολογουμένων από την εφορία
Ανανεώθηκε:
Δεν έχει αλλάξει η διαδικασία ελέγχου των φορολογουμένων από την εφορία, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο «απαντά» σε ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του, το υπουργείο αναφέρει: «εν τροποποιήθηκε κανένας νόμος, καμία απόφαση, κανένας κανονισμός».
Επομένως η πρόσβαση της ΑΑΔΕ στα περιουσιακά στοιχεία των φορολογουμένων παραμένει ίδια και υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπει εδώ και χρόνια η νομοθεσία.
Το μόνο που αλλάζει στην όλη διαδικασία είναι ότι πλέον οι έλεγχοι θα γίνονται ηλεκτρονικά, μετά την υλοποίηση σχετικού έργου που χρηματοδοτεί το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επεκτείνεται ο κατάλογος με τα κράτη στα οποία ισχύει ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59
ΕΛΛΑΔΑ