Σκρέκας: Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα
Ανανεώθηκε:
Τη διαβεβαίωση ότι αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιολώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφερε ο υπουργός «μέσω του e-katanalotis ο πολίτης θα μπορεί να δημιουργεί το προσωπικό του καλάθι με προϊόντα και να βλέπει μέσω χάρτη σε ποια καταστήματα κοντά στο σπίτι του πωλούνται πιο φθηνά, ώστε να μπορεί να τα αγοράζει εκεί που είναι φθηνότερα».
Ο κ. Σκρέκας εξήγησε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει παρουσιαστεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται όπως και οι προσπάθειες να αποτραπούν τα – έστω και λιγοστά- φαινόμενα αισχροκέρδειας. Όπως είπε ο υπουργός, οι πολυεθνικές κατέβασαν τις τιμές στα προϊόντα στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκρέκας: Συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μάχη κατά της ακρίβειας
Υπουργείο Ανάπτυξης: Βλέπουν «νηστεία και στις ανατιμήσεις» - Συγκρίσεις καλαθιών της Σαρακοστής
Η Ρένα Δούρου νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Εξελέγη με επτά ψήφους υπέρ και ένα λευκό
11:13
Lili Drogerie: Το σπριντ των Σέρβων στην Ελλάδα και οι υποχρεωτικές «ενέσεις»
11:03
Μητσοτάκης: Η έκθεση για το Κράτος Δικαίου, η καλύτερη απάντηση στην αντιπολιτευτική προπαγάνδα
10:52
Μπλε καβούρι: Το ξενικό είδος που γίνεται νόστιμος μεζές - Από την Ερυθρά Θάλασσα στην Ελλάδα
10:41