Σκρέκας: Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα
Ανανεώθηκε:
Τη διαβεβαίωση ότι αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιολώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφερε ο υπουργός «μέσω του e-katanalotis ο πολίτης θα μπορεί να δημιουργεί το προσωπικό του καλάθι με προϊόντα και να βλέπει μέσω χάρτη σε ποια καταστήματα κοντά στο σπίτι του πωλούνται πιο φθηνά, ώστε να μπορεί να τα αγοράζει εκεί που είναι φθηνότερα».
Ο κ. Σκρέκας εξήγησε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει παρουσιαστεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται όπως και οι προσπάθειες να αποτραπούν τα – έστω και λιγοστά- φαινόμενα αισχροκέρδειας. Όπως είπε ο υπουργός, οι πολυεθνικές κατέβασαν τις τιμές στα προϊόντα στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκρέκας: Συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μάχη κατά της ακρίβειας
Υπουργείο Ανάπτυξης: Βλέπουν «νηστεία και στις ανατιμήσεις» - Συγκρίσεις καλαθιών της Σαρακοστής
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ: Liveblog: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία
20:30
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17