Θεσσαλονίκη - ΟΑΣΘ: Σύντομα στην πρίζα οι 55 φορτιστές των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων
Ανανεώθηκε:
Ηλεκτρικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ δίπλα σε φορτιστή (φωτογραφία από το προφίλ του ΟΑΣΘ στο facebook)
ΟΑΣΘ / FacebookΤους 55 φορτιστές για τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα, «ξεπακετάρει» ο ΟΑΣΘ, στο αμαξοστάσιό του στην Σταυρούπολη.
«Σύντομα, αυτούς τους 55 φορτιστές θα τους… βάλουμε στην πρίζα, ώστε τις επόμενες εβδομάδες, αφού ολοκληρωθούν οι δοκιμές, ο εκτελωνισμός και η εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, τα ηλεκτρικά λεωφορεία να αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Ανυπομονούμε!» αναφέρει χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οργανισμός.
Δείτε το βίντεο του ΟΑΣΘ για το... unboxing:
Υπενθυμίζεται ότι τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία έφτασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την 1η Μαρτίου 2024, αφού πρώτα πραγματοποίησαν ένα θαλάσσιο ταξίδι 26 ημερών από το λιμάνι Lianyungang, στην επαρχία Τσιανγκσού της Κίνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφτασαν στην Αθήνα τα πρώτα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία
Hellenic Train: Με λεωφορεία το Θεσσαλονίκη - Λάρισα λόγω εργασιών το Σαββατοκύριακο
Ανάρτηση Αφροδίτης Νέστορα μετά τις συλλήψεις: Η τρομοκρατία δεν πρέπει να γίνει ποτέ ανεκτή
15:05
Συνταξιούχοι: Σήμερα η πληρωμή αναδρομικών ύψους 2,43 εκατ. ευρώ από τον e-ΕΦΚΑ
14:58
Σισμανόγλειο: Δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση στον 76χρονο που έβαλε φωτιά στο στρώμα με τσιγάρο
14:49
«Πράσινο φως» από το Κογκρέσο για την πώληση κινητήρων για το τουρκικό αεροσκάφος KAAN
14:40