Θεσσαλονίκη - ΟΑΣΘ: Σύντομα στην πρίζα οι 55 φορτιστές των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων
Ανανεώθηκε:
Ηλεκτρικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ δίπλα σε φορτιστή (φωτογραφία από το προφίλ του ΟΑΣΘ στο facebook)
ΟΑΣΘ / FacebookΤους 55 φορτιστές για τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα, «ξεπακετάρει» ο ΟΑΣΘ, στο αμαξοστάσιό του στην Σταυρούπολη.
«Σύντομα, αυτούς τους 55 φορτιστές θα τους… βάλουμε στην πρίζα, ώστε τις επόμενες εβδομάδες, αφού ολοκληρωθούν οι δοκιμές, ο εκτελωνισμός και η εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, τα ηλεκτρικά λεωφορεία να αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Ανυπομονούμε!» αναφέρει χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οργανισμός.
Δείτε το βίντεο του ΟΑΣΘ για το... unboxing:
Υπενθυμίζεται ότι τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία έφτασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την 1η Μαρτίου 2024, αφού πρώτα πραγματοποίησαν ένα θαλάσσιο ταξίδι 26 ημερών από το λιμάνι Lianyungang, στην επαρχία Τσιανγκσού της Κίνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφτασαν στην Αθήνα τα πρώτα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία
Hellenic Train: Με λεωφορεία το Θεσσαλονίκη - Λάρισα λόγω εργασιών το Σαββατοκύριακο
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44
Το «αντίο» του Ερυθρού Αστέρα στη Λιουμπίτσα - Η διάσημη γάτα «μασκότ» της ομάδας (pics)
23:37