Νέος οικοδομικός κανονισμός: Έως 3 μέτρα το μπόνους ύψους κτηρίων - Ολόκληρη η τροπολογια
Τοπολογία βάσει της οποίας το μπόνους στο ύψος των κτηρίων θα είναι κλιμακωτό και σε συνάρτηση με τον συντελεστή δόμησης κατέθσε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε υπό συζήτηση νομοσχέδιο αρμοδιότητάς του, στη Βουλή.
Ειδικότερα :
Στις περιοχές με συντελεστή δόμησης έως 0,8 το επιπλέον ύψος δεν θα μπορεί να είναι περισσότερο από 2 μέτρα (δηλαδή το κτήριο να κερδίσει περίπου έναν όροφο επιπλέον από τα άλλα στην περιοχή).
Στις περιοχές με συντελεστή μεγαλύτερο από 0,8 και έως 1,6 το επιπλέον ύψος δεν θα μπορεί να είναι περισσότερο από 2,5 μέτρα.
Και τέλος, στις περιοχές με συντελεστή δόμησης μεγαλύτερο από 1,6, το ανώτατο επιπλέον ύψος που θα μπορεί να κερδίσει ένα κτήριο σε σχέση με τα υπόλοιπα στην ίδια περιοχή είναι επιπλέον 3 μέτρα.
Δείτε ολόκληρη την τροπολογία εδώ
Σκάφος της Frontex με έξι επιβάτες βούλιαξε στο Καστελλόριζο - Δύο τραυματίες
18:00
Πώς η χρήση πυρομαχικών διασποράς από το Ιράν δοκιμάζει την αεράμυνα του Ισραήλ
17:56
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πλαγιές του Γράμμου - Εντοπίστηκαν νεκρά ζώα και 157 φόλες (pics)
17:49
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ» ισχυρίζεται ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ιράν και Ισραήλ
17:40