Υποχώρηση 6,3% στις πωλήσεις του λιανικού εμπορίου τον Απρίλιο
Μηχανήματα POS σε κατάστημα
INTIMEΟ Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Απρίλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2023, παρουσίασε μείωση 6,3% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024 μείωση 2,8%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Απρίλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2023, παρουσίασε μείωση 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024 μείωση 2,3%.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Απρίλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024 παρουσίασε μείωση 5,9%.
Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Απρίλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024, παρουσίασε μείωση 5,7%.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμετάβλητος ο όγκος των λιανικών πωλήσεων στην Ευρωζώνη
Με οριακή πλειοψηφία ο εκλεκτός του Τραμπ, Τοντ Μπλανς αναλαμβάνει και επίσημα υπουργός Δικαιοσύνης
17:18
Επικίνδυνο 48ωρο με 40άρια και 9 μποφόρ: Red Code για φωτιές στην Αττικοβοιωτία κι άλλες 14 περιοχές
17:06
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης
16:55
Πλοίο δέχθηκε επίθεση σε απόσταση 18 ναυτικών μιλίων ανοικτά του Ομάν
16:46