Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα συνολικού ύψους 2,22 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις
Ανανεώθηκε:
O υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
ΑΠΕ-ΜΠΕΣυνολικά 14 εταιρείες οι οποίες τις τελευταίες εβδομάδες προέβησαν σε παραπλανητικές εκπτώσεις, εντοπίστηκαν από τη λειτουργία του σχετικού ψηφιακού εργαλείου που χρησιμοποιούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, κατ' εφαρμογή του άρθρου 9ι του Ν.2251/1994 επιβάλλονται στο πλαίσιο αυτό, πρόστιμα συνολικού ύψους 2.220.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχει επισημάνει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και η ΔΙΜΕΑ πραγματοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή τη Black Friday, ελέγχους σε πάνω από 10.000 κωδικούς καθώς και σε περισσότερες από 100 αλυσίδες καταστημάτων.
Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί - Δεκάδες αγνοούμενοι (pics&vids)
08:11
Το ταξίδι Μητσοτάκη στον Έβρο, οι δημοσκοπικές «ανησυχίες» και η στόχευση του Μαξίμου
08:05
«Οι ΗΠΑ έλαβαν πάνω από 80 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τη Βενεζουέλα» είπε ο Τραμπ
07:54
Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για το πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για συγκάλυψη και «πλυντήριο ευθυνών»
07:50