ΤτΕ: Τεχνικό πρόβλημα «παγώνει» τα διατραπεζικά εμβάσματα μέσω ΔΙΑΣ
Λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, λόγω του τεχνικού αυτού προβλήματος δεν είναι δυνατόν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.
Η βασική αιτία του συμβάντος έχει εντοπιστεί και λαμβάνεται μέριμνα για την αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας, εξηγεί η ΤτΕ.
Η διόρθωση του πανευρωπαϊκού αυτού τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει σύντομα, σημειώνει η τράπεζα, καθώς το Ευρωσύστημα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό η κανονική λειτουργία του TARGET2.
Διαρκής ενημέρωση για τη λειτουργία του TARGET2, εδώ.
Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 19 τραυματίες από επιδρομή ρωσικού drone κατά αγοράς στη Νικόπολη
13:08
Δούκας: «Με αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» - 450 γεύματα σε άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων
12:59
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές
12:49
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43