Τα ελληνικά ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes
Ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρέθηκαν και το 2025 γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες επιχειρηματίες και εφοπλιστές, που συμπληρώνουν τη λίστα του Forbes.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την «REAL-TIME BILLIONAIRES LIST» η Μαρία Αγγελικούση βρίσκεται και φέτος στην πρώτη θέση της κατάταξης, μεταξύ των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων, με περιουσία 7,6 δισ. δολάρια, ενώ κατοχυρώνει την 418η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.
Η Άννα Αγγελικούση είναι στα κορυφαία ονόματα της ναυτιλίας που βρέθηκαν στους «χρυσούς» Έλληνες, που μπήκαν στη λίστα του Forbes, με περιουσία 2,5 δισεκατομμυρίων.
Η ελληνική «λίστα» συνεχίζεται με τον Κωνσταντίνο Μαρτίνο με 2,2 δισ. δολάρια και την Μαριάννα Λάτση, με περιουσία που φτάνει τα 2,1 δισ. δολάρια.
Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος με με περιουσία 1,3 δισ. δολάρια κατακτά την 2.479 θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.

SPONSORED
Ο πρόεδρος της Λετονίας πρότεινε βουλευτή της αντιπολίτευσης για επικεφαλής της επόμενης κυβέρνησης
17:44
Παπασταύρου στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: «Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα»
17:33
Viktor Sági των Jazzbois στο CNN Greece: Παίζουμε σαν να κάνουμε ομαδική θεραπεία
17:22
Ιράκ: Από 93 στα 10 εκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου έπεσαν οι εξαγωγές μέσω του Ορμούζ
17:10