Μαρινάκης: Θα δοθεί παράταση στο πλαφόν περιθωρίου κέρδους σε τρόφιμα και καύσιμα
Ανανεώθηκε:
Παράταση για δυο μήνες στο πλαφόν στο μικτό περιθώριο κέρδους στα τρόφιμα και καύσιμα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών την Τρίτη (29/4).
«Θα δοθεί παράταση για δυο μήνες και ο λόγος είναι ότι σε ένα από τα επόμενα υπουργικά θα έχουμε εισηγήσεις από το αρμόδιο υπουργείο για την αγορά και την λειτουργία του ανταγωνισμού» ανέφερε στις δηλώσεις του συγκεκριμένα.
Όπως τόνισε ο ίδιος η σχετική ανακοίνωση θα γίνει από τον κ. Θεοδωρικάκο.
Υπενθυμίζεται ότι, η αρχική απόφαση για το πλαφόν είχε ληφθεί στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ακρίβειας μαζί με ένα σύνολο μέτρων για την προστασία των καταναλωτών από τον πληθωρισμό, ιδιαίτερα των τροφίμων.
Βάσει του προγραμματισμού, το μέτρο επρόκειτο να λήξει στις 30 Απριλίου. Με τη νέα παράταση θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουνίου.
Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν «άμεση αποκλιμάκωση» στη Συρία
20:05
Σκέρτσος για Παρατηρητήριο ατυχημάτων: Περισσότερη ασφάλεια και στη θάλασσα
19:53
Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
19:42
Δύο άτομα στο νοσοκομείο από τη φωτιά σε σπίτι στην Εύβοια - Τεράστια η καταστροφή (pics&vids)
19:30