ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Γιάντσης στο CNN Greece για την Κοινωνία της Πληροφορίας: Στόχος των έργων είναι ο Έλληνας πολίτης

Newsroom

Η Κοινωνία της Πληροφορίας, εδώ και 21 χρόνια υλοποιεί έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για το ελληνικό δημόσιο. Έργα που δημιουργούν παρεμβάσεις με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση από το δημόσιο του Έλληνα πολίτη και επιχειρηματία.

Αυτό τονίζει ο Γενικός Διευθυντής Έργων της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Δημήτρης Γιάντσης, μιλώντας στο CNN Greece, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 250 έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, τονίζει ότι στόχος της Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι να έχει προκηρύξει τα σημαντικότερα από τα έργα που διαχειρίζεται και χρηματοδοτούνται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης μέχρι το τέλος του 2022, ώστε να προλάβει τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που αυτό θέτει ως προς την ολοκλήρωσή τους.

Ταυτόχρονα, όπως προσθέτει ο κ. Γιάντσης, η Κοινωνία της Πληροφορίας υλοποιεί δράσεις ενισχύσεων που ξεπερνούν σε αξία τα 1,2 δισ. ευρώ.

Και παράλληλα, όπως αναφέρει, επιδίωξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι να μετατραπεί στο σημαντικότερο «Κέντρο Αριστείας» όσον αφορά τη διαχείριση έργων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, ώστε να είναι αρωγός στο σύνολο των σχετικών έργων του Δημοσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ