ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παρακολουθήστε ζωντανά το Fin Forum 2023

Newsroom

Τα νέα δεδομένα στην ελληνική οικονομία, η προοπτική της επενδυτικής βαθμίδας και οι εξελίξεις σε τραπεζικό και επιχειρηματικό επίπεδο είναι τα βασικά θέματα που αναδεικνύονται στο πλαίσιο του FinForum 2023.

Κεντρικοί ομιλητές του φόρουμ είναι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Παράλληλα, τις εκτιμήσεις και αναλύσεις τους για την επόμενη ημέρα της οικονομίας παρουσιάζουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, των οίκων αξιολόγησης S&P και Fitch καθώς και κορυφαίων στελεχών ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Μεταξύ των ομιλητών του FinForum 2023 περιλαμβάνονται οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Χάρης Θεοχάρης, Γιάννης Στουρνάρνας, Νικόλαος Μαντζούφας, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, Chris Allen, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Θεόδωρος Τζούρος, Ερνέστος Παναγιώτου, Κώστας Τόβιλ, Βασίλης Καζάς, Θεόδωρος Αναστασόπουλος, Αθηνά Χατζηπέτρου, Νικόλαος Καραμούζης, Αριστοτέλης Χαντάβας και Δημήτρης Γιάντσης, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα θεματικών για το σύνολο της οικονομίας.

Το συνέδριο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το CNN Greece και τον όμιλο ψηφιακών μέσων της DPG Digital Media Group σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Tsomokos.