ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημητριάδης στο CNN Greece: Ώθηση από την επενδυτική βαθμίδα ώστε να προσελκύσουμε ξένους επενδυτές

Δημήτρης Πεφάνης Δημήτρης Πεφάνης - CNN Greece

Στην ώθηση που δίνει στην χώρα μας η επενδυτική βαθμίδα, τις προοπτικές στον κλάδο του Real Estate καθώς και τον ρόλο του Υπερταμείου, αναφέρθηκε ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου,  μιλώντας στο CNN Greece στο περιθώριο της Prodexpo 2023.

«Η επενδυτική βαθμίδα δίνει νέα ώθηση σε όλους μας και είναι η ευκαιρία και για το Υπερταμείο, να μπορέσει να προσελκύσει ξένους επενδυτές, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Προφανώς και με όρους βιώσιμης ανάπτυξης που είναι πολύ βασικό για εμάς καθώς και στους στρατηγικούς μας στόχους» σημείωσε ο κ. Δημητριάδης.

Παράλληλα ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε ότι «ειδικά στην περίπτωση της ΕΤΑΔ το πρώτο και πιο βασικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, που είναι να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε».

«Είμαστε αποφασισμένοι, για πρώτη φορά, να κάνουμε μία ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, όπου θα έρθουν αρκετές εταιρείες και με βάση αυτό θα μπορέσουν να αρχίσουν να βλέπουν τα ακίνητα της ΕΤΑΔ μαζικά, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ένα μητρώο που θα έχει μία μεγαλύτερη αξιοπιστία» εξήγησε ο κ. Δημητριάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ