Αντώνιος Κεραστάρης (Intralot): Προβληματική η σχέση της Ελλάδας με τις επενδύσεις
BUSINESS

Αντώνιος Κεραστάρης (Intralot): Προβληματική η σχέση της Ελλάδας με τις επενδύσεις

O Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου INTRALOT, μιλά στο CNN Greece για την σπουδαιότητα της λειτουργίας του «ενάρετου κύκλου της οικονομίας», ο οποίος είναι «Επένδυση-Απασχόληση-Κατανάλωση».

O Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου INTRALOT, μιλά στο CNN Greece για την σπουδαιότητα της λειτουργίας του «ενάρετου κύκλου της οικονομίας», ο οποίος είναι «Επένδυση-Απασχόληση-Κατανάλωση». Ο εξωστρεφής CEO αναφέρει πως για να προχωρήσει μία επένδυση πρέπει «τα assets να έχουν σωστή τιμή, οι τράπεζες να δανείζουν χρήματα, ο κρατικός μηχανισμός να εξυπηρετεί τις επενδύσεις και να υπάρχει απόδοση δικαιοσύνης».

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά τυχερών παιχνιδιών. Η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία.

Μέσω μίας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Διαχειρίζεται κατά μέσο όρο ετησίως συνολικές πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών €24,4 δισ. και έχει εγκαταστήσει και διαχειρίζεται διεθνώς 300.000 τερματικά. Ως μέλος του UN Global Compact, η INTRALOT λειτουργεί ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με σεβασμό στα διεθνή πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης, και υποστηρίζει ενεργά τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, έχοντας λάβει την αντίστοιχη πιστοποίηση της Διεθνούς Ένωσης Λοταριών (WLA).