Γιώργος Λινάτσας (Axia Ventures Group): Ο Έλληνας αξίζει κάτι καλύτερο
BUSINESS

Γιώργος Λινάτσας (Axia Ventures Group): Ο Έλληνας αξίζει κάτι καλύτερο

Το διευθυντικό στέλεχος της Axia Ventures μιλώντας στο CNN  Greece υποστηρίζει πως, «πλέον τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας θέλουν να προχωρήσει η υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων», ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι «υπάρχει ένα πλέγμα δυσκολιών -κυρίως γραφειοκρατικών- που χρειάζεται να ξεπεραστεί.

Το διευθυντικό στέλεχος της Axia Ventures μιλώντας στο CNN Greece υποστηρίζει πως, «πλέον τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας θέλουν να προχωρήσει η υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων», ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι «υπάρχει ένα πλέγμα δυσκολιών -κυρίως γραφειοκρατικών- που χρειάζεται να ξεπεραστεί.

Η AXIA Ventures Group Ltd είναι ιδιωτικός όμιλος παροχής επενδυτικών υπηρεσιών ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου.

Οι υπηρεσίες της AXIA εστιάζουν κυρίως στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία και τον ευρύτερο χώρο. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία, Αθήνα, Λισαβόνα, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, και στο Λονδίνο.