Ανδρέας Αθανασόπουλος (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ): Ο μάνατζερ που «νίκησε» την… κρίση!
BUSINESS

Ανδρέας Αθανασόπουλος (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ): Ο μάνατζερ που «νίκησε» την… κρίση!

Τα «έβαλε» με την κρίση και αναδείχθηκε νικητής. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι απόλυτα ρεαλιστικό, καθώς η Κωτσόβολος την περίοδο που η μία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών έκλεινε πίσω από την άλλη, παρουσίαζε άνοδο και θετικά πρόσημα.

Ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος απέδειξε πώς δεν πήρε τυχαία το βραβείο του Manager of the Year για το 2016, από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), καθώς σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία πέτυχε κέρδη-ρεκόρ.

Αναμφίβολα η Κωτσόβολος είναι αυτή τη στιγμή ο leader της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών. Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μιλά στο CNN Greece για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης όπου εργάζεται από το 2013, για το νέο του… dress-code, αλλά και την συνεχή ανανέωση του δικτύου της εταιρείας. Δεν παραλείπει να αναφέρει με συγκίνηση πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν για την Κωτσόβολος τόσο οι «πολλές γενιές εργαζομένων όσο και πελατών», ενώ αποκαλύπτει στο CNN Greece γιατί «η μετάβασή του από τον τραπεζικό κλάδο στην Κωτσόβολος τού έφερε χαρά!»