Βασίλης Αποστολόπουλος (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών): Βγήκαμε πιο δυνατοί από την οικονομική κρίση
BUSINESS

Βασίλης Αποστολόπουλος (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών): Βγήκαμε πιο δυνατοί από την οικονομική κρίση

«Θα είμαστε πρωταγωνιστές στις ανακατατάξεις που θα γίνουν στο χώρο της υγείας» αναφέρει με νόημα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών​, ενώ αποκαλύπτει στο CNN Greece ποια είναι η βάση της στρατηγικής του Ομίλου, που μετά από 32 και πλέον χρόνια, εξακολουθεί να τον διατηρεί στην κορυφή!

Πάνω από τρεις δεκαετίες διαρκούς επιχειρηματικής συνέπειας, ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών εξακολουθεί να έχει στο επίκεντρο τον ασθενή αλλά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης και χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει και την προσήλωσή του στο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Στόχος του Ομίλου αποτελεί η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ​Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, μιλά στο CNN Greece για την κορυφαία αποστολή του Ομίλου, που δεν είναι άλλη από τη διαρκή εξασφάλιση ανανεωμένου υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου, την υποστήριξη πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων, την ανάδειξη των διεθνών επιστημονικών κατακτήσεων αλλά και την επένδυση για την εφαρμογή τους και στη χώρα μας. Ο βραβευμένος επιχειρηματίας και manager, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, τονίζει πως «ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών επενδύει διαρκώς στην ιατρική πρωτοπορία και την ιατρική καινοτομία».

Διακρίσεις

Στη διάρκεια της πολυετούς του δραστηριοποίησης ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών έχει λάβει πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την οικονομική του ευρωστία και ανάπτυξη. Το 1998, το περιοδικό Forbes κατατάσσει τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών μεταξύ των 300 σημαντικότερων εταιριών στον κόσμο, ενώ η έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα και η συνεχής αναζήτηση βελτίωσης και επέκτασης των υπηρεσιών του, τον τοποθετεί, τα έτη 2001 και 2002, μεταξύ των 200 σημαντικότερων εταιριών του κόσμου. Το 2005, το περιοδικό European Business Magazine τοποθετεί την εταιρία σε δεσπόζουσα θέση στον κατάλογο των «Hot 100» εισηγμένων εταιριών.

Παράλληλα, τα έτη 2005 και 2007 ο Όμιλος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο «Superbrands» ως εξέχουσα επωνυμία. Το 2009, σύμφωνα με την ανεξάρτητη διεθνή έρευνα GLOBAL PULSE 2009, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ανακηρύχθηκε η εταιρία με την καλύτερη φήμη στον κλάδο ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, στον ευρύτερο κλάδο των υπηρεσιών υγείας, το Ιατρικό Αθηνών αναδείχθηκε ως η πέμπτη εταιρία παγκοσμίως με την καλύτερη φήμη. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1991 και ανήκει στην κατηγορία «International».

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ. Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1.200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς και 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».

Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ. Στα Βαλκάνια, ο Όμιλος διαθέτει μέσω της θυγατρικής του εταιρείας με την επωνυμία «Medsana», τρία διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία.

«Θα είμαστε πρωταγωνιστές στις ανακατατάξεις που θα γίνουν στο χώρο της υγείας» αναφέρει με νόημα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών​, ενώ αποκαλύπτει στο CNN Greece ποια είναι η βάση της στρατηγικής του Ομίλου, που μετά από 32 και πλέον χρόνια, εξακολουθεί να τον διατηρεί στην κορυφή!Πάνω από τρεις δεκαετίες διαρκούς επιχειρηματικής συνέπειας, ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών εξακολουθεί να έχει στο επίκεντρο τον ασθενή αλλά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης και χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει και την προσήλωσή του στο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Στόχος του Ομίλου αποτελεί η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ​Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, μιλά στο CNN Greece για την κορυφαία αποστολή του Ομίλου, που δεν είναι άλλη από τη διαρκή εξασφάλιση ανανεωμένου υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου, την υποστήριξη πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων, την ανάδειξη των διεθνών επιστημονικών κατακτήσεων αλλά και την επένδυση για την εφαρμογή τους και στη χώρα μας.

Ο βραβευμένος επιχειρηματίας και manager, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, τονίζει πως «ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών επενδύει διαρκώς στην ιατρική πρωτοπορία και την ιατρική καινοτομία».Διακρίσεις Στη διάρκεια της πολυετούς του δραστηριοποίησης ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών έχει λάβει πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την οικονομική του ευρωστία και ανάπτυξη. Το 1998, το περιοδικό Forbes κατατάσσει τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών μεταξύ των 300 σημαντικότερων εταιριών στον κόσμο, ενώ η έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα και η συνεχής αναζήτηση βελτίωσης και επέκτασης των υπηρεσιών του, τον τοποθετεί, τα έτη 2001 και 2002, μεταξύ των 200 σημαντικότερων εταιριών του κόσμου. Το 2005, το περιοδικό European Business Magazine τοποθετεί την εταιρία σε δεσπόζουσα θέση στον κατάλογο των «Hot 100» εισηγμένων εταιριών. Παράλληλα, τα έτη 2005 και 2007 ο Όμιλος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο «Superbrands» ως εξέχουσα επωνυμία.

Το 2009, σύμφωνα με την ανεξάρτητη διεθνή έρευνα GLOBAL PULSE 2009, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ανακηρύχθηκε η εταιρία με την καλύτερη φήμη στον κλάδο ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, στον ευρύτερο κλάδο των υπηρεσιών υγείας, το Ιατρικό Αθηνών αναδείχθηκε ως η πέμπτη εταιρία παγκοσμίως με την καλύτερη φήμη. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1991 και ανήκει στην κατηγορία «International». Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ. Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1.200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς και 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη». Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ. Στα Βαλκάνια, ο Όμιλος διαθέτει μέσω της θυγατρικής του εταιρείας με την επωνυμία «Medsana», τρία διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία.