Γιάννης Δοξαράς: Η Warply είναι η εταιρεία που ψηφιοποιεί τις κάρτες πιστότητας και όχι μόνo
BUSINESS

Γιάννης Δοξαράς: Η Warply είναι η εταιρεία που ψηφιοποιεί τις κάρτες πιστότητας και όχι μόνo

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ελληνικής εταιρείας που αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς στο εξωτερικό είναι η Warply, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του λογισμικού και των ψηφιακών πλατφορμών για τον κλάδο των προγραμμάτων πιστότητας και επιβράβευσης.

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ελληνικής εταιρείας που αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς στο εξωτερικό είναι η Warply, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των προγραμμάτων πιστότητας και επιβράβευσης πελατών, με εξειδίκευση στο mobile και τα ψηφιακά προγράμματα και με δική της πλατφόρμα για loyalty και ψηφιακές πληρωμές.

Το CNN Greece συναντήθηκε με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Warply, Γιάννη Δοξαρά, ο οποίος αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ένταξη στα προγράμματα επιβράβευσης τεχνολογιών όπως τα blockchain και η τεχνητή νοημοσύνη και το «άνοιγμα» της loyalty πλατφόρμας της στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα eshops.

Όπως επισημαίνει ο κ. Δοξαράς, η Warply σήμερα έχει πετύχει το 80% των πωλήσεων της να προέρχεται από τις δραστηριότητες της στο εξωτερικό (από 10% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2015), ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και πλέον την Ασία διαθέτοντας μάλιστα και τοπικά γραφεία. Η ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια αναμένεται να προέλθει από τις αγορές της Μέσης Ανατολής και Αφρικής καθώς και αυτή της ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα, και η ελληνική αγορά κινείται ανοδικά με τον κύκλο εργασιών να έχει παρουσιάσει σημαντική αύξηση μέσα στο 2017, με τζίρο στην Ελλάδα που ξεπερνά το 1 εκατ. το δωδεκάμηνο.

Επίσης, η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε καινοτομία, σε νέες υπηρεσίες αλλά και στην αυτοματοποίηση διαδικασιών και υπηρεσιών, κίνηση που έχει βοηθήσει και στην σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της το τελευταίο 6μηνο.