Αντώνης Βουκλαρής (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ): Υπερδιπλασιασμός της λειτουργικής κερδοφορίας κάθε χρόνο
BUSINESS

Αντώνης Βουκλαρής (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ): Υπερδιπλασιασμός της λειτουργικής κερδοφορίας κάθε χρόνο

Το απόλυτα πετυχημένο come-back story! Ο Όμιλος Ευρωκλινικής εδώ και 20 χρόνια αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό που περιλαμβάνει ιδιωτικές δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα για ενήλικες και παιδιά.

Το απόλυτα πετυχημένο come-back story! Ο Όμιλος Ευρωκλινικής εδώ και 20 χρόνια αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό που περιλαμβάνει ιδιωτικές δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα για ενήλικες και παιδιά. Ο CEO, Αντώνης Βουκλαρής μιλά στο CNN Greece για την κερδοφορία, τις επενδύσεις τις παροχές προς τους ασθενείς αλλά και τις κατακτήσεις που διαφοροποιούν τον Όμιλο Ευρωκλινικής στην αγορά της υγείας.

Η Ευρωκλινική Αθηνών από την ίδρυσή της το 1998 αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική της φιλοσοφία. Μάλιστα το 2017 η Ευρωκλινική Αθηνών έλαβε το χρυσό βραβείο και το 2018 πιστοποίησε το κέντρο χειρουργικής θυρεοειδούς της ως το πρώτο «Center of Excellence» στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η Ευρωκλινική Αθηνών όπως και η Ευρωκλινική Παίδων είναι οι πρώτες κλινικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έλαβαν τη Διεθνή Πιστοποίηση «Patients Friendly Hospital».Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Όμιλος Ευρωκλινικής, σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, παρουσιάζει ετησίως υπερδιπλάσια λειτουργική κερδοφορία, αποτέλεσμα σωστού management, και παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με κέντρο τον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Αντώνης Βουκλαρής, μιλά στο CNN Greece για τις επενδύσεις, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασθενείς, αλλά και τους στόχους του Ομίλου.

Η Ευρωκλινική Αθηνών διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της εγκαθιστά το νέο υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα DA-VINCI Si HD 4-ARM. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα συστήματα Ρομποτικής Χειρουργικής παγκοσμίως που συνδυάζει απεικόνιση 3D και απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο, αποτελώντας το «golden standard» για επεμβάσεις καρκίνου του προστάτη, γυναικολογίας, παχυσαρκίας και γενικής χειρουργικής.

Τέλος ο κ. Βουκλαρής μίλησε για τις παροχές προς τους ασθενείς που περιλαμβάνουν εκτός από τη συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και πακέτα υγείας προς ιδιώτες, σε πολύ προσιτές τιμές, γεγονός που διαφοροποιεί την Ευρωκλινική από την υπόλοιπη αγορά. Στόχος είναι ο Όμιλος Ευρωκλινικής να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στο χώρο της υγείας που λαμβάνουν χώρα το τρέχον διάστημα καθώς πλέον πρόκειται για ένα υγιές και πετυχημένο μοντέλο νοσοκομείου, αντίστοιχο των μεγαλύτερων ομίλων υγείας της χώρας.