Βίκυ Παπαγεωργοπούλου (Who is Who): Οι γυναίκες να είναι ηγέτες αλλά να παραμένουν γυναίκες
BUSINESS

Βίκυ Παπαγεωργοπούλου (Who is Who): Οι γυναίκες να είναι ηγέτες αλλά να παραμένουν γυναίκες

«Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων»: Η έκδοση που βγάζει τις άξιες Ελληνίδες από την αντρική σκιά, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018!

«Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων»: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», που βάζει τις άξιες Ελληνίδες στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας μας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Η διευθύντρια έκδοσης, Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, μιλά στο CNN Greece τόσο για τους στόχους της συγκεκριμένης έκδοσης, όσο και για τα 2.000 βιογραφικά γυναικών που περιλαμβάνει η έκδοση.

Σύμφωνα με την κ. Παπαγεωργοπούλου, τα κριτήρια της έκδοσης διευρύνθηκαν, και έτσι θα περιλαμβάνονται και βιογραφικά σημειώματα Γυναικών Προέδρων & Αντιπροέδρων, εκτός Διευθυνουσών ή Εντεταλμένων Συμβούλων, Γενικών Διευθυντριών και Διαχειριστριών, που ασκούν διοίκηση σε μεγάλες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και με μεγάλο ετήσιο κύκλο εργασιών (τζίρο) αυτών των εταιρειών, αλλά ταυτόχρονα και βιογραφικά σημειώματα γυναικών σε ηγετική θέση μεγάλων Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στην Ελλάδα και επιτυχημένων Ελληνίδων επιχειρηματιών του εξωτερικού.

Η διευθύντρια έκδοσης το χαρακτηρίζει «μεγαλοπρεπές εγχείρημα» που ταυτόχρονα θα δημιουργεί και μια παγκόσμια πρωτιά. «Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις «Who is Who στην Ελλάδα», πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν ένα νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων». Η εποχή, που λέγαμε «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, υπάρχει μια άξια γυναίκα» πέρασε! Με αυξανόμενο ρυθμό, η γυναίκα περνάει μπροστά και κατακτά κορφές σε όλους τους χώρους της σύγχρονης κοινωνίας. Αυτή ακριβώς τη γυναίκα, τη Γυναίκα Ηγέτη, έχει στόχο να τιμήσει και να προβάλει το «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βίκυ Παπαγεωργοπούλου.