Δέσποινα Ξυνού (OK! Anytime Markets): Εδώ ο πελάτης βρίσκει αυτό που θέλει, όποια ώρα θέλει!
BUSINESS

Δέσποινα Ξυνού (OK! Anytime Markets): Εδώ ο πελάτης βρίσκει αυτό που θέλει, όποια ώρα θέλει!

OK! Anytime Markets Α.Ε. . Και όμως αυτή είναι η πρώτη αλυσίδα Mini Super Markets στην Ελλάδα. Ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίησή της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά, απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising.

OK! Anytime Markets Α.Ε. . Και όμως αυτή είναι η πρώτη αλυσίδα Mini Super Markets στην Ελλάδα. Ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίησή της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά, απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε, Δέσποινα Ξυνού, μιλά στο CNN Greece για την μεγάλη επιτυχία των καταστημάτων, το διευρυμένο ωράριο, την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν αλλά και τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

Τα καταστήματα ΟK! αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET. Είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές: γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά, και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης.

Το προϊοντικό μείγμα είναι έτσι δομημένο και περιλαμβάνει ακόμα και προϊόντα πιο premium ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή! Ακόμη, υπάρχει και η βασική γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για το μέγεθος αυτών των καταστημάτων.

Όπως εξηγεί στο CNN Greece, η κ. Δέσποινα Ξυνού, «Βασικός άξονας της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας. Η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας, είναι κάτι στο οποίο η εταιρεία δεν σταματά να επενδύει».

Τα OK! Anytime Markets διακρίθηκαν στην κατηγορία «Retail Franchisor of the Year» των Retail Business Awards, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την DIRECTION BUSINESS NETWORKS, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τη δυναμική της εταιρείας στον κλάδο του λιανεμπορίου.