T. Αγγελικάκης (FORMULA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AE): Με όραμα και προοπτική προχωράμε μπροστά
BUSINESS

T. Αγγελικάκης (FORMULA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AE): Με όραμα και προοπτική προχωράμε μπροστά

Η FORMULA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AE ξεκίνησε το 1969 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με βασικό προϊόν τον πυροσβεστήρα. Σήμερα, έχοντας πλέον περάσει τα ηνία στη δεύτερη γενιά, ελέγχει συστήματα πυρόσβεσης και παρέχει υπηρεσίες Μηχανικού υψηλού επιπέδου.

Η FORMULA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AE ξεκίνησε το 1969 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με βασικό προϊόν τον πυροσβεστήρα. Σήμερα, έχοντας πλέον περάσει τα ηνία στη δεύτερη γενιά, ελέγχει συστήματα πυρόσβεσης και παρέχει υπηρεσίες Μηχανικού υψηλού επιπέδου.

«Η FORMULA δεν είναι για μένα μία απλή εταιρεία, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, που καθημερινά εγκαθιστά, συντηρεί και ελέγχει συστήματα πυρόσβεσης και παρέχει υπηρεσίες Μηχανικού υψηλού επιπέδου», αναφέρει στο CNN Greece, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Τέλης Αγγελικάκης.

«Η εξέλιξη ήρθε με φυσικό τρόπο, ενσωματώνοντας στην εταιρεία Υπηρεσίες Μηχανικού (Engineering Department) για σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση έργων πυροπροστασίας, ολοκληρωμένα συστήματα Πυρανίχνευσης – Πυρόσβεσης, διάθεση ειδικών κατασβεστικών αφρών και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως τα συστήματα προστασίας με τη χρήση ειδικού θερμικού σωλήνα ανίχνευσης με την εμπορική ονομασία 'i-SAFE'», προσθέτει με νόημα ο κ. Αγγελικάκης.

«Η πυρασφάλεια ήταν κάτι που εξίταρε το μυαλό μου, κάτι που δεν το έκανα τελικά μόνο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά και γιατί ένιωθα την καθημερινή πρόκληση. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι, από το αποτέλεσμα της δουλειάς μου κρίνεται σε πολλές περιπτώσεις η περιουσία ακόμα και η ζωή κάποιου ανθρώπου», δηλώνει μεταξύ άλλων στο CNN Greece, ο ιδιοκτήτης της FORMULA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AE.

Η πολιτική της εταιρείας συνοψίζεται σε τρεις φράσεις:

- Ηρεμία & Εμπιστοσύνη

- Πληρότητα Προϊόντων & Υπηρεσιών

- Σχέση Ποιότητας – Τιμής

Η FORMULA Πυροσβεστήρες έχει καταφέρει να βρίσκεται στα ψηλότερα

σκαλοπάτια της αγοράς, επενδύοντας συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό και

μηχανολογικό εξοπλισμό, προσφέροντας στους πελάτες της οικονομία κλίμακας μέσω

της χρήσης εξειδικευμένων τεχνολογιών, αλλά και την ηρεμία που επιθυμούν.