ΧΡΗΜΑ

Τουρισμός για όλους 2022: Αυτά είναι τα οριστικά αποτελέσματα - Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Τουρισμός για όλους 2022: Αυτά είναι τα οριστικά αποτελέσματα - Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι
Δείτε τα αποτελέσματα για τον «Τουρισμό για Όλους» για το voucher των 150 ευρώ Unsplash

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα τον Τουρισμός για Όλους 2022 για το voucher των 150 ευρώ. Η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές.

Αυτό ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με το πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων. Να τονιστεί εξάλλου ότι η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Δείτε τον πίνακα 

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύεται με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αρχικά- και οι συνολικοί δικαιούχοι, για το τρέχον έτος, να ανέρχονται στις 400.000.

Σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού, το νέο πρόγραμμα επιβεβαιώνει στην πράξη τη δέσμευση της Κυβέρνησης για ενίσχυση των πληττόμενων νοικοκυριών από την εισαγόμενη ενεργειακή και πληθωριστική κρίση και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ